FOTOT/ Shëtitorja e Sarandës, gati në maj

28

Shëtitorja e Sarandës është kthyer në vendin më të dashur për qytetarët e Sarandës dhe vizitorët.

Të gjitha grupmoshat presin me padurim përfundimin e punimeve për të shijuar shëtitjet buzë detit.

Gjyshërit janë të parët që marrin nipërit dhe mbesat dhe shijojnë rrezet e diellit buzë detit.

Kanë mbetur dhe pak punime dhe muaji Maj do t’a gjejë Sarandën me një shëtitore unike.