FOTOT/ Shihni fotot fantastike të kafshëve të egra në Shqipëri, filmuar nga kamerat kurth

251

Shqipëria po kthehet gradualisht në parajsën e zogjve dhe kafshëve dhe kjo falë edhe moratoriumit për ndalimin e gjuetisë.

Rezultatet e faunës së egër nga monitorimi me kamera kurth në zonat e mbrojtura e konfirmojnë një gjë të tillë.

Shihni FOTOT.