FOTOT/ Shihni si është transformuar Bulevardi “Zogu I” në Tiranë

54

Bulevardi “Zogu I” në Tiranë është transformuar rrënjësisht.

Tashmë ai përdoret si shëtitore, me sheshe të vogla dhe fasada të unifikuara të ndërtesave.

Siç mund të shihet në fotot e mëposhtme, është bërë rikonstruksioni i plotë i tij, duke i dhënë një tjetër pamje kryeqytetit./Po.al