FOTOT/ Shpërthen turizmi, tre çartera me 600 turistë mbërrijnë në Shqipëri

18

Në aeroportin ndërkombëtar “Nënë Tereza” kanë zbritur sot 3 çartera me turistë nga Polonia, pas atyre nga Bjellorusia dhe Ukraina.

Mbërritja e turistëve është një sinjal i mirë, ndonëse turizmi këtë vit po zhvillohet në kushte shumë të vështira.

Sot mbërriten 600 turistë polakë, ndërsa ditët në vijim priten dhe të tjerë.