FOTOT/ “Taulantia”, një bulevard i ri për qytetarët në Tiranë

34

Prej disa ditësh vijojnë punimet për transforminin e bllokut që kufizohet nga Blv. “Bajram Curri” – Blv. “Petro Nini Luarasi” – rruga “Taulantia” – rruga “Ali Demi”.

Një investim i cili do të përmirësojë jetesën e banorëve, si dhe do të rrisë vlerën e pronës.

Bulevardi sjell lehtësi për banorët, të cilët do të kenë një shetitore vetëm për të ecur në këmbë.