FOTOT/ Thumana e re, rilind qyteti i shpresës

126

Thumana, është një tjetër kantier ku po merr formë dita-ditës lagjja e re me të gjithë infrastrukturën e nevojshme, rrugët, ndriçimin, sinjalistikën, banesat individuale dhe gati për hedhjen e themeleve të pallateve.

Programi i Rindërtimit në Thumanë parashikon ndërtimin e 14 pallateve, 278 apartamenteve dhe 167 banesave individuale.

Në Thumanë janë 16 ha truall ndërtimi dhe 37 426 m2 infrastrukturë rrugore. Po ashtu janë 3456 m2 ndërtim në objekte publike, shkollë, çerdhe, qendër shëndetësore, qendër komunitare, si dhe 46 148 m2 hapësira publike, parqe, hapësira sportive dhe 408 vendparkime.

Fotot flasin vetë./Po.al – Portali i lajmeve të mira