FOTOT/ Transformohet pika e Llogarasë, ballkoni mbi pasqyrën mahnitëse ndryshon pamje

64

Pika e Llogarasë, një nga vendet më të bukura me pamje madhështore që shërben po ashtu për nisjen e parashutave është pastruar tërësisht.

Në pikën panoramike të Llogorasë që shërben po ashtu për nisjen e parashutave është pastruar gjithçka dhe janë hequr vjetërsirat që shëmtonin zonën.

Janë lyer muret  dhe janë vënë koshat.