FOTOT/ Unaza e Madhe e Tiranës thuajse e përfunduar

38

Punimet tek Unaza e Madhe e Tiranës janë drejt fundit. Fotot e mëposhtme tregojnë ndërhyrjet e bëra.

Brenda pranverës bëhet plotësisht e aksesueshme edhe pjesa e ish-sheshit “Shqiponja”. Gjithashtu po punohet edhe për ndërtimin e trotuareve dhe të korsive të biçikletave.

Unaza e Madhe e kryeqytetit përbën një segment prej 27 kilometrash të gjatë. Përfundimi i saj në vitin 2023 do të lehtësojë trafikun brenda Tiranës, ndërsa do të lidhë kryeqytetin me të gjithë rrugët dalëse kombëtare.