Frymëzuese/ Historia e të riut me kufizime në lëvizje

90

Jeta nuk ka qenë e lehtë për 22-vjeçarin Elsid Sekja. Që kur është lindur, i riu përballet me vështirësi në lëvizje.

Elsidi dëshiron të përfundojë studimet dhe t’u shërbejë njerëzve, mbi të gjithë atyre që – ashtu si ai vet, – e kanë jetën më të vështirë sesa të tjerët.

Shpesh ndien peshën e diskriminimit, por kjo nuk e ka bërë të dorëzohet.

Shumë bashkëmoshatarë mund të synojnë emigrimin, por Elsidi thotë se nuk do të largohet kurrë nga Shkodra.

Elsidi është lindur ndryshe, por ndryshe ka zgjedhur edhe të jetojë. Buzëqeshja dhe motivimi i tij përçon optimizëm, bashkë me mesazhin se, askush nuk është i dobët dhe mjafton pak kujdes e dashuri për t’ia dalë.

Burimi: Top Channel