Frymëzuese/ Shqiptari në Gjermani i vë emrin djalit, Gjergj Kastrioti

142

Historia e heroit tonë kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbeut gjithmonë ka frymëzuar dhe do vazhdojë të frymëzojë.

Kështu një shqiptar me banim në Gjermani, në nder të heroit i ka vënë emrin djalit të tij Gjergj Kastriot.

Foto është publikuar vetë nga babai i djalit.