Fshati më i bukur për 2019

27
Trub është zgjedhur si fshati më i bukur i Zvicrës për vitin 2019. Fshati ka 1350 banorë dhe140 ferma.
 
Thjesht magjik! Kush do dëshironte të jetonte atje?