”Fundjavë ndryshe”, bashkohet edhe Spitali Hygeia me shërbimet mjeksore

494

Tani çdo fundjavë sipas marrëveshjes mes drejtuesve të ”Fundjava ndryshe” dhe Spitalit Hygeia, ky spital do të jetë me vullnetarët në familjet në nevojë për t’u bërë kontrollin mjeksor këtyre familjeve dhe më pas për t’ju dhëne ndihmën e duhur.

15094394_1202238403175980_8700879157646593456_n 15095697_1202238349842652_2360810977625630657_n 15078782_1202238346509319_2617553135875976576_n 14992072_1202238436509310_832040711046830035_n 15027468_1202238543175966_3938865477933875019_n