Gati ekspertiza gjermane për kompanitë dhe institucionet shqiptare

241

1479822487bushati-steinmeier

12 mijë ekspertë gjermanë në pension janë të gatshëm të japin ekspertizë në mënyrë vullnetare për kompani private dhe shtetërore edhe në Shqipëri.

Ata janë të profilizuar në fusha si tregtia dhe shitjet, teknologjia dhe artizanati, arsimi, shëndetësia dhe punët sociale deri tek shkenca dhe administrimi.

Burimi: Top Channel