Gjendet “diamanti zemër”

94

Në Rusi është gjetur një diamant i rrallë në formë zemre.

Sipas ekspertëve, guri i çmuar është 65.7 karat dhe vlerësohet të jetë 300 vjeçar.

Diamanti ra shumë në sy për shkak të formës së tij të veçantë.

“Shfaqja e një diamanti në formë zemre, sidomos në prag të Ditës së Shën Valentinit, duket të jetë një dhuratë simbolike e natyrës jo vetëm për kompaninë tonë, por edhe për të gjithë çiftet e dashurara”, tha kompania që gjeti gurin e çmuar.

Nuk dihet ende sa sa mund të jetë vlera monetare e diamantit.