Gjirokastër, rehabilitohet ambulanca në Dunavat

56

Ambulanca në Dunavat në Gjirokastër i është nënshtruar rehabilitimit të plotë, duke përmirësuar nga themelet shërbimin që ofron për banorët e kësaj lagjeje.

Kjo qendër shëndetësore është rehabilituar në kuadër të programit të qeverisë për rehabilitimin e 300 qendrave deri në fund të këtij mandati qeverisës.

Ambulanca e Dunavatit ofron sot kushte më të mira pune për stafin mjekësor dhe një standard të ri shërbimi për banorët.