Gjirokastër, rehabilitohet rruga e Jergucatit

150

Autoriteti Rrugor Shqiptar vazhdon punën për rehabilitimin e rrugëve në qytetin e Gjirokastrës, ndërkohë po shtrohet me asfalt rruga e Jergucatit.

Përmirësimi i infrastrukturës rrugore në qytetin e Gjirokastrës me asfaltim, ndriçim dhe sinjalistikë, lehtëson qarkullimin e lëvizjeve të qytetarëve dhe kryesisht turistëve që vizitojnë qytetin e gurtë të cilin e përdorin si rrugë kalimin në skajin jugor, drejt destinacionit turistik të Sarandës.