Gjirokastër, rikonstruktohen tetë Qendra Shëndetësore

67

Në qarkun e Gjirokastrës ju nënshtruan rikonstruksionit tetë Qendra Shëndetësore, investim i ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale.

Krijimi i kushteve bashkëkohore në këto qendra do të përmirësojë ndjeshëm shërbimin shëndetësor ndaj pacientëve.