Hapet autostrada Tiranë-Durrës, mbyllen punimet

135

Autoriteti Rrugor Shqiptar njofton se ka përfunduar punimet në afërsi të zonës së Qafë Kasharit dhe autostrada është hapur.

Rruga është hapur dhe qarkullimi i mjeteve në autostradën Tiranë-Durrës është normal me dy korsi në të dyja drejtimet.

ARRSH thekson se aktualisht po punohet jashtë trupit të rrugës për përfundimin e pusetave në hyrje dhe në dalje të tombinove.