Hapet rruga e re që lidh Ulqinin me Shqipërinë

44

Hapet rruga e re që lidh Ulqinin me Shqipërinë. Tashmë Sukobin – Muriqan, aksi me gjatësi 13,5 km nga Ulqini në Krut, është krejtësisht funksional.

Kjo rrugë me vlerë 12 milionë euro do të lidhë Ulqinin me Shqipërinë, gjë që përmirëson jetën e qytetarëve që jetojnë atje dhe aksesin e turistëve për në Malin e Zi.