Hapet shkolla e parë shqipe në Spanjë

19

Pas shumë vitesh në Spanjë është hapur për herë të parë një shkollë në gjuhën shqipe.

Fëmijët shqiptarë që jetojnë në Madrid do të kenë një vend ku mund të mësojnë gjuhën shqipe. Familjet shqiptare janë shprehur të lumtur për këtë lajm.

Dëri më tani mësohet se fëmijët që janë regjistruar janë Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia e Veriut. Lajmi për hapjen e kësaj shkolle është dhëna nga faqja ‘Shqiptarët në Spanjë’. Po ashtu janë shpërndarë edhe foto, ku shikohet se fëmijët shqiptarë janë shumë të lumtur për hapjen e shkollës.