Hapet ura lidhëse mes Paskuqanit dhe Tiranës, lehtësohet lëvizja për 70 mijë banorë

71

Hapet ura lidhëse midis Paskuqanit dhe Tiranës. Një vepër që lehtëson lëvizjen për 70 mijë banorë të Kamzës drejt kryeqytetit.

Ura e vjetër në një gjendje të amortizuar u shemb tërësisht për t’ia lënë vendin urës së re e ndërtuar me standardet më të mira dhe që garanton qarkullimin normal të mjeteve dhe kalimtarëve.