‘Heronjtë’ e heshtur të Shqipërisë

139

Bora, është magjike kur shijohet afër zjarrit, por ajo sjell edhe vështirësi. Shqipëria po përballet me një situatë serioze, si pasojë reshjeve të dendura të borës

Dhe heronjtë e vërtetë ndodhen në terren, duke i shërbyer vendit.

Pavarësisht kushteve të motit dhe dëborës, ishte emergjente për të rregulluar linjën elektrike të 27 familjeve në Lekbibaj të Tropojës.

Në këto kushte elektricisti Selatin Paplekaj është nisur për të riparuar defektin në rrjetin e tensionit të mesëm.

Reshjet e borës nuk ia kanë lehtësuar aspak punën, por detyra e thërret.

Shembull frymezues.

Po.al