“Human Library”, vjen edhe në Shqipëri

312

15181584_1854798591399308_2830331570412548439_n“Human Library”, e cila ka udhëtuar në mbi 70 vende, vjen dhe në Shqipëri, nëpërmjet një kornize pozitive bisedimi, duke ndihmuar botën të kuptojë që nuk duhet gjykuar një “libër veç nga kopertina”.
4 dhjetor, ora 10:00, Innovation Hub Tirana.