Inaugurohet salla e re e koncerteve “Tonin Arapi”

91

Tiranës i shtohet një tjetër skenë ku mund të bëhet art dhe shfaqje të ndryshme kulturore.

Kësaj here dedikuar tërësisht talenteve të reja të Liceut Artistik, të cilët mund ta provojnë veten në një skenë të mirëfilltë moderne para se të dalin në skenat profesioniste.