Instagram mbyll llogaritë e rreme

111

Këtë mëngjes, përdoruesit e Instagram-it në mbarë botën zbuluan se numri i ndjekësve në llogaritë e tyre kishte rënë.

Ky ndryshim është pjesë e strategjisë së Instagram për të hequr llogaritë e rreme nga platforma.

Në nëntor ishte njoftuar që ky ndryshim do të bëhej shumë shpejt për të kufizuar llogari jo të vërteta. Vendimi u mor për sigurinë dhe mbrojtjen e komunitetit.