“Instagram” mund të krijoni edhe albume

269

Rrjeti më popullor sot në botë sa i përket fotografive, “Instagram” është shumë pranë shpalosjes së një risie sa i përket shpërndarjes së fotove.

Derimë tani e dimë se në “Instagram” mund të postosh vetëm një foto, ndërsa së fundmi janë futur edhe disa risi të tjera si fotot e postuara për 24 orë dhe videot drejtpërsëdrejti.

I cilësuar si aplikacioni më i shkarkuar në sistemin “iOS”, drejtuesit e “Instagram”-it janë duke testuar shërbimin e ndarjes së albumeve, gjë të cilën e përafron me rrjetin tjetër social, atë të “Facebook”. Shumë nga përdoruesit e këtij rrjeti kanë ngelur të pakënaqur nga ky lajm.