Itali: Një 52-vjeçar i dhuron veshkën të fejuarës

262

Një 52-vjeçar i ka dhuruar veshkën të fejuarës së tij 44-vjeçe, duke i shpëtuar jetën. Transplanti u bë të hënën në spitalin  Molinette di Torino, Itali dhe ky është përkufizuar si gjesti i dashurisë së madhe.

Mjekët thanë se në shumicën e rasteve dhuruesit janë të vdekurit, por në këtë rast kemi të bëjmë me një të gjallë, i cili ka dashur që të shpëtojë të fejuarën e tij.

Burimi: Shqip.com