Ja 7 ngjyrat trend për këtë pranverë

95

Pranvera po vjen dhe patjetër duhet të dimë se cilat ngjyra do të jenë më tepër në modë.

Mëposhtme janë listuar disa nga ngjyrat që do të ishte mirë t’i keni në garderobën tuaj që të konsideroheni ”in” për sezonin.

1- E verdhë e zbehtë

2- E verdhë e artë

3- Portokalli e ndezur

4- Portokalli e vrarë

5- Jeshile mente

6- E verdhë neon

7- Jeshile e ndezur