Ja aparati që mat konsumin e energjisë nga celulari

93

Watty është emri i pajisjes të zhvilluar nga inteligjenca artificiale suedeze, e cila mat energjinë në shtëpinë tuaj nga telefoni smartfon.

Pajisja shumë intuitive, nëpërmjet App-it , ju lejon të monitoroni në çdo kohë atë që po ndodh në shtëpi duke kontrolluar se cilat pajisje janë aktive dhe nëse po, sa energji konsumojnë.