Ja disa nga masat për mënjanimin e aciditetit në stomak

83

Ja disa nga masat për mënjanimin e aciditetit në stomak:

  • Lënia e duhanit
  • Stërvitje e rregullt fizike
  • Rënie nga pesha
  • Mos u shtrini menjëherë pas ngrënies
  • Shmangni ushqimet e largëta në kohë
  • Hani ngadalë
  • Dietë e ekuilibruar
  • Shmangia e ushqimeve të skuqura dhe salcat
  • Shmangia e pijeve shumë të ftohta ose shumë të nxehta.