Ja kush është qyteti më i vizituar në botë (Lista e plotë)

42

Ndoshta mund të duket e pabesueshme por Bangkoku, kryeqyteti i Tajlandës është qyteti më i vizituar në botë. Kompania Mastercard ka publikuar listën me 200 qytetet më të vizituara.

Bangkoku është vizituar nga rreth 23 milionë vizitore nga mbarë bota dukë zënë vendin e parë. Në venin e dytë ndodhet Parisi me 19.1 milion banorë.

Pas Parisit rënditet Londra me 19.09 vizitorë, duke vazhduar me Dubai me 15,9 milionë, Singapori me 14,6 milionë, Kuala Lumpur me 13,7 milionë, Nju Jorku me 13,6 milionë, Stambolli me 13,4 milionë, Tokio me 12,9 milionë dhe Antalya me 12,4 milionë vizitorë.