Ja një mënyrë e re për të qëruar ananasin

195

Një shitës ambulant, ka shpikur një menynë të re për të qëruara ananasin, siç demonstrohet dhe në videon më poshtë e cila po bën “boom” nëpër rrjetet sociale.