Ja si është transformuar materniteti “Mbretëresha Geraldinë”

802

Qendra e Shëndetit të Gruas, sallat e obstetrikës dhe ambientet pritëse të maternitetit “Mbretëresha Geraldinë” në Tiranë, janë transformuar falë investimeve që janë bërë së fundmi.

80 qendra shëndetësore në mbarë vendin do të rikonstruktohen brenda vitit 2018, ku përfshihen rikonstruksioni i 4 qendrave shëndetësore në Shkodër; 2 qendrave në Kukës; 2 qendrave në Lezhë; 1 qendre në Dibër; 6 qendrave në Durrës; 16 qendrave në Tiranë; 7 qendrave në Elbasan; 12 qendrave shëndetësore në Fier; 5 në Berat; 6 në Korçë; 8 qendra në Gjirokastër dhe 11 qendra shëndetësore në Vlorë.