Java e Turizmit, muzeu lëvizës “Tradita.al” i hapur për vizitorët në Durrës

1

Muzeu Lëvizës “Tradita.al” qëndroi përgjatë dy ditëve në qytetin e Durrësit, si pjesë e aktiviteteve në kuadër të Javës së Turizmit.

Vjen në Durrës Muzeun Lëvizës “Tradita.al”, i cili qëndroi i hapur për dy ditë për të gjithë qytetarët dhe turistët, të cilët patën mundësinë të shikonin nga afër veshjet tradicionale dhe suvenire nga treva të ndryshme të Shqipërisë, përfshirë dhe qytetin e Durrësit.
Gjithashtu, zhvillohet dhe një aktivitet sensibilizues për pastrimin e ambientit në zonën e Sektorit Rinia me vullnetarë të lëvizjes River Cleanup dhe nxënës të shkollave të mesme të Durrësit.