Je artist vizual shqiptar? Bashkimi Evropian ka një ofertë për ty

5

Je artist vizual shqiptar? Bashkimi Evropian ka një ofertë për ty

Erdhi shansi yt për të çuar aftësitë e tua dhe karrierën artistike në nivel tjetër !

“Apliko për Programin e Zhvillimit të Artistëve 2023 me Institutin EIB dhe Cité Internationale des Arts në Paris,”-shkruan BE në Facebook.

-Rezidencë 3 mujore në Paris

-Mentorim nga artistja e mirënjohur Tatiana Trouvé

-Avancim në karrierë

-Eksperienca të paçmueshme

Kontrollo kriteret dhe apliko tani: https://tinyurl.com/yc7xbu2e

Po.al