“Karajfilat që ka Shkodra”, mbrëmja që nuk duhet humbur

161

Grupi muzikor “Karajfilat që ka Shkodra”, i krijuar në vitet ’80, për 35 vjet me radhë i ka dhuruar qytetit verior dhe gjithë Shqipërisë gjallëri në jetën artistike përmes këngëve e muzikës.

Në 35 vjetorin e krijimit, koncerti “Ahengu Shkodran”, këtë vit do t’i kushtohet këtij grupi që bëri një epokë të rëndësishme në muzikën qytetare shkodrane.

Koncerti “Karajfilat prapë këndojnë” do të sjellë mbrëmjen e sotme në Muzeun Historik “Oso Kuka”, një koncert me këngë popullore të organizuar nga Qendra kulturore “Pjetër Gaci”.