Kartolinat për festat e 7 dhe 8 Marsit të krijuara nga nxënësit shqiptar (FOTO)

27

Nxënës të shkollave të ndryshme kanë zgjedhur mënyra të thjeshta, por tepër domethënëse për të uruar nënat dhe mësuesit e tyre me rastin e festave të 7 dhe 8 Marsit.

Për vogëlushët kanë mjaftuar disa tabakë, letra dhe ngjyra, për t’i thënë nënave e mësueseve me pafajësinë e tyre se sa i duan. Shihni fotot