Kashar, pastrohet Liqeni i Kusit

548

Nën moton ”Natyra nuk është kosh mbeturinash”, dhjetra të rinj aktivist të Ecovolis kanë pastruar mjedisin përqark Liqenit të Kusit, i cili ndodhet në Kashar dhe që ofron një peisazh mahnitës për vizitorët.

13879279_1270579509628609_8897495343709348161_n 13879459_1270580819628478_639522829491822716_n 13895350_1270580972961796_407117557704316308_n 13912306_1270582306294996_3806748008700355597_n 13912723_1270581529628407_46063820082998280_n 13925269_1270579166295310_226446017023524670_n 13935090_1270579429628617_3646446505981447085_n 13938362_1270579692961924_5762553529510484938_n 13939562_1270579312961962_5207381183094720017_n 13920941_1270578482962045_5038791216057287819_n 13886246_1270582889628271_4459192788782406963_n 13895262_1270583782961515_8110890553319476264_n 13932832_1270578859628674_3909762470720079682_n

Burimi: Ecovolis