Katër ushqime që luftojnë stresin

176

Disa ushqime janë të mrekullueshme për shëndetin tonë fizik dhe psikik. Konsumoni për disa ditë dhe do të ndiheni më mirë.

1-Bananet
Aleat natyral kundër stresit, ndihmojnë në kontrollin e oreksit, punën e trurit dhe rregullimin e stresit.

2-Spinaqi
Qetëson sistemin nervor dhe jep fuqi.

3-Shalqiri
Është i pasur me vitamina, magnez, kalcium. Përmirëson sistemin e imunitetit, ul nivelin e yndyrave në trup, përmirëson punën e veshkave dhe do të merrni më shumë energji.

4-Boronicat
Forcojnë imunitetin dhe përmirësojnë gjendjen shpirtërore.