KESH, 1.2 miliardë lekë investime në HEC Koman

459

Korporata Elektroenergjitike Shqiptare intensifikon investimet për garantimin e sigurisë së veprave, eficencës së prodhimit dhe përmirësimin e kushteve të punës.
Janë drejt përfundimit punimet për rehabilitimin dhe sistemimin e kurorës së digës dhe rrugës serpentinë. Po rehabilitohen shkallët tek portat e punës dhe po kryhet remonti tek tunelet e shkarkimit nr.3 dhe nr.4. Shumë afër mbylljes së punimeve edhe në fundin e digës në kuadër të Projektit të Sigurisë së Digave. Njëkohësisht, vijon rinovimi teknologjik i veprave. Në total, gjatë vitit 2016 KESH pritet të investojë rreth 1.2 miliardë lekë në HEC Koman.

13529224_1000748840046599_2629062699455995477_n 13510914_1000748640046619_4696379708971983983_n 13516285_1000748466713303_6597149819258475910_n 13510914_1000748640046619_4696379708971983983_n 13439161_1000748540046629_7302266614777284746_n 13439157_1000748486713301_8752781230694033725_n 13501854_1000748513379965_1841358754397337228_n