Këto janë ushqimet që ju mbrojnë nga sëmundjet e zemrës

138

Është e qartë që ushqimi dhe jetesa e shëndetshme mund të bëjnë ndryshim të madh në jetën tuaj

Më poshtë po ju sjellim disa nga ushqimet që janë të mira për zemrën tuaj dhe ju mbrojne nga semundjet

Salmoni

Miell tërshere

Boronicat

Çokollata e zezë

Frutet citrike

Sojë

Patatet

Domatet

Arrat

Vaj ulliri (ekstra i pastër)

Çaj i gjelbërt

Brokoli

Kafja

Avokado.