Kjo është shefe/ Pas suksesit, shpërblen secilin nga punëtorët e saj me nga 10 mijë dollarë

56

Miliarderja më e re në botë, Sara Blakely, ka shpërblyer bujarisht punonjësit për suksesin e firmës së saj Spanx.

Spanx u vlerësua në 1.2 miliard dollarë, pasi firma e investimeve Blackstone bleu shumicën e aksioneve të kompanisë, andaj themeluesja e brendit vendosi të ndajë pasurinë me ekipin e saj.

Sara Blakely organizoi një festë për suksesin e kompanisë dhe u tha punonjësve të saj se do t’i shpërblente pasi pa punën e tyre, ajo nuk do të kishte sukses. Ajo i informoi se secili prej tyre do të merrte 10.000 dollarë dhe dy bileta ajrore të klasës së biznesit për destinacionin e zgjedhur.

“Nëse do të shkoni në një udhëtim, mund të dëshironi të dilni për një darkë vërtet të këndshme, mund të dëshironi të dilni në një hotel vërtet të bukur, kështu që me dy bileta avioni ju merrni 10.000 dollarë secili,” shpjegoi ajo.