Klinika Lëvizëse Sigal, ekzaminime falas për banorët e Fushë-Arrëzit

265

Pas disa qyteteve në Shqipëri, edhe Fushë-Arrëzi ishte destinacioni i klinikes lëvizëseSigal Uniqa”. Kjo klinikë ofroi në këtë qytet ekzaminime shëndetësore falas.  Klinika ofroi një shumëllojshmëri ekzaminimesh, duke filluar nga vizita dhe konsulta me mjekun patolog, matje e shqerit në gjak, vizitë sysh, etj.

Stafi i klinikës lëvizëse SIGAL u kryesua nga Prof. Asoc.Dr Agron Panariti.

14993329_10157774734770486_9217810302324655311_n 15036449_10157774727005486_8252746420203163802_n 15037294_10157774731855486_3250613143736637624_n 15055868_10157774728445486_3800307578611616233_n 15123022_10157774732970486_7774738628094185354_o