Korçë, asfaltim në rrugët e fshatit Bulgarec

491

Bashkia Korçë ka filluar sistemimin dhe asfaltimin e rrugës hyrëse dhe unazës së Vogël në Bulgarec. Shume shpejt pritet të fillojë puna për vendosjen e ndriçimit në të gjithë fshatin.

15134601_1561042860589639_4158961886409142979_n 15134824_1561042820589643_1580091677751817201_n 15135738_1561042953922963_4413204308824273206_n 15171263_1561042750589650_161106524564719225_n