Korçë, çelet Shkolla Verore ”Miqesia”

342

Çelet për të disatin vit radhazi Shkolla Verore “Miqësia”, organizuar nga Bashkia Korçë në bashkëpunim me OSBE, World Vision, Terre des Hommes, Dorcas, Emmanuel, CRCA dhe të tjerë. Me një kapacitet prej 200 fëmijësh, shkolla ka për qëllim angazhimin e tyre gjatë sezonit veror dhe integrimin e kulturave dhe komuniteteve të ndryshme. Krahas aktiviteteve të shumta argëtuese do të zbatohen dhe kurikula të veçanta mësimore sipas grupmoshave.

13615303_1420665887960671_7815999183038256864_n 13620274_1420665104627416_5480028315883069068_n 13438849_1420665287960731_7421566097127194952_n 13439029_1420665367960723_3038308087006456621_n 13495307_1420665107960749_7759521509662685587_n 13510948_1420665207960739_2221005026493421535_n 13532958_1420665187960741_3947415211301382332_n 13592790_1420665184627408_2386091317770328096_n 13600244_1420665234627403_7122291327700136451_n 13606824_1420665491294044_621608972807413860_n 13615020_1420665874627339_7837274507394192305_n