Korçë, edicioni i 7-të i Simpoziumit Ndërkombëtar të Skulpturës

289

Korça i hap dyert edicionit të 7-të të Simpoziumit Ndërkombëtar të Skulpturës nga data 1 -11 korrik 2016.
Korça është qyteti i parë dhe i vetmi në Shqipëri që prej disa vitesh zhvillon Simpoziumin e Skulpturave.
Në këtë edicion do të marrin pjesë 6 artistë , 4 të huaj dhe 2 shqiptarë, të afirmuar në arenën ndërkombëtare të artit bashkëkohor, duke realizuar kështu një investim me skulptura të reja të gdhendura në gur dhe në dru me karakter monumental modern, të cilat do ti bashkangjiten koleksionit të veprave paraardhëse.

13524352_1415749715118955_2270299502360594794_n