Korçë, mbyllet Festivali Mbarëkombëtar i Komedisë

210

Prej pesë vitesh, përmes “KoKo Fest”,  i paraqiten Korçës dhe publikut korçarë, veprat më të bukura të komedisë.

Tetë ditë të mbushura me emocione dhe të qeshura pafund, që ngjitën në skenë trupa nga Shqipëria dhe të gjithë trevat shqipfolëse.

Tetë mbrëmje magjike, që e vërtetuan edhe një herë se Korça e bukur, është edhe qyteti i artit dhe kulturës.

Si në çdo festival, edhe “KoKo Fest” pati çmime dhe vlerësme.

Vlerësimet e jurisë të përbërë nga : Enver Petrovci, Ndricim Xhepa, Luiza Xhuvani, Adem Karaga, Rajmonda Bulku.

Çmimet e KoKoFEST:

-Shfaqja më e mirë, “Vetëvrasësi” Teatri i Korçës & Teatri Kombëtar
– Regjia më e mirë, Ilir Bokshi
-Aktori më i mirë, Adrian Morina & Ylber Bardhi
-Aktorja më e mirë, Elia Zaharia
-Aktori më i mirë joprotagonist, Visjan Ukcenaj
-Aktorja më e mirë joprotagoniste, Monika Lubonja
-Artistja e re, Paola Kodra
-Artisti i ri, Margent Caushi
-Cmimi i karrieres (Femer), “Margarita Xhepa, Tinka Kurti,
-Cmimi i karrieres (Mashkull), Reshat Arbana
-“Nderi i Festivalit”, Koço Qëndro