Korçë, sensibilizim në Ditën Ndërkombëtare të Shkopit të Bardhë

348

Dita Ndërkombëtare e Shkopit të Bardhë risjell në vëmendjen e secilit prej nesh nevojën për përkujdesjen dhe lehtësimin e kushteve të jetesës për përsonat me aftësi të kufizuar shikimi. Bashkia Korçë ka organizuar një aktivitet sensibilizues me këta përsona në zonën këmbësore të qytetit, një zonë miqësore ku ata lëvizin me lehtësi.

14670727_1517275644966361_7737128545110602236_n14724382_1517275634966362_8004377867135467662_n14713612_1517274738299785_5905453358175064245_n14670672_1517273504966575_1609803836922015610_n