Korçë, më shumë hapsira të gjelbra

249

Pas përfundimit të punimeve për rehabilitimin dhe sistemimin e lulishtes në Rr. “Teli Samsuri”, vazhdon puna për shtimin e sipërfaqeve të gjelbra në këtë zonë.

13418692_1400092310018029_3380205050731486562_n 13419254_1400092316684695_7782539935953448168_n 13315693_1400092360018024_8238290124956496078_n