Korçë, ”Tingujt e rrugicave” promovojnë vlerën dhe traditen korçare

466

Në prag të Festave të Fundvitit, Njësia Kreative e Bashkisë Korçë promovon “Tingujt e Rrugicave”, një broshurë me 20 tekste serenatash dhe një CD me regjistrimet origjinale të kënduara ndër vite.

Kjo broshurë jepet falas dhe është ideuar si një suvenir i veçantë i festave për qytetarët e Korçës dhe vizitorët e shumtë.

Përmes kësaj broshure promovohen vlerat dhe tradita e qytetarisë korçare.

15327515_1589587961068462_4478129706679996172_n 15355608_1589587837735141_9036453209244838501_n 15355804_1589587761068482_6513236211954391051_n 15390851_1589588497735075_1118309131068616503_n 15401003_1589588167735108_1761959910188253664_n